Pariuri Sportive – St. Etienne vs Monaco – 01.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 28 February, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

St. Etienne vs Monaco   (01.03.2014) – ora 18:00
ligue1Ziua de sambata in Franta Ligue 1 nu putea fi deschisa mai bine decat cu un super duel din fruntea clasamentului, si anume St. Etienne, o va gazdui pe AS Monaco, ambele tabere fiind pe locuri de cupa europeana in acest moment.
Cele doua s-au duelat pe 5 Octombrie in partida tur, iar atunci AS Monaco si-a adjudecat toate cele trei puncte dupa victoria cu 2-1 in fata propriilor suporteri.
St. Etienne Monaco
St. Etienne este o echipa solida si cu o aparare foarte buna. Dupa 26 de etape scurse, verzii au adunat 45 de puncte si un golaveraj de 36-23, iar cu aceste cifre se afla pe locul patru. Un singur punct au cei de la St. Etienne sub Lille, echipa de pe pozitia a treia, ultima ce asigura prezenta in Uefa Champions League. Ramane de vazut daca forma buna a gazdelor va continua si dupa acest duel. AS Monaco este formatia cu jucatori mai valorosi in acest duel, insa asta nu-i garanteaza succesul, fiind o deplasare extrem de dificila. Moutinho si compania vin dupa cinci etape bune in care au bifat trei victorii si doua remize, metinandu-se la cinci puncte in spatele liderului PSG. Cu 56 de puncte si un golaveraj de 44-19, Monaco este pe doi, la zece puncte peste urmatoarea clasata in acest moment.
Pariuri St. Etienne vs Monaco
Info pariuri sportive: X2 @ 1.50

  • Desi nu va fi o deplasare usoara, ne asteptam ca AS Monaco sa isi confirme superioritatea valorica pe terenul lui St. Etienne si sa plece cu cel putin un punct de la acest prim meci al zilei de sambata in Franta.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,