Pariuri Sportive – St. Patricks vs Legia – 23.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 22 July, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

St. Patricks vs Legia (23.07.2014) – ora 21:45
St. Patricks si Legia Varsovia vor fi adversare miercuri seara de la ora 21:45 in mansa retur a Turului II preliminar din Uefa Champions League, meciul anuntandu-se foarte interesant, iar daca ne luam dupa cote, Legia este favorita in mod aproape clar. Partida tur din Polonia s-a incheiat nedecis, scor 1-1.
St. Patricks Legia
St. Patricks este campioana Irlandei si a scos un rezultat mai mult decat multumitor in deplasarea de saptamana trecuta, scor 1-1, asa cum am zis, iar meciul incepe de la un scor care o duce pe echipa gazda in turul urmator. St. Patricks are si avantajul faptului ca se afla in plin campionat, insa forma de moment lasa de dorit, cu o singura victorie in ultimele sase meciuri jucate. Legia Varsovia pe de alta parte a pierdut Super Cupa Poloniei, scor 2-3 cu Zawisza, incepand modest sezon, fiind invinsa si in prima etapa de campionat, 0-1 acasa de Belchatow. Toate acestea au venit in urma unor rezultate destul de bune in pregatiri, Legia necunoscand gustul infrangerii in cele trei jocuri amicale sustinute pe parcursul pauzei dintre sezoane.
Pariuri St. Patricks vs Legia
Info pariuri sportive: Peste 1.5 goluri @ 1.35

  • Ambele formatii putem spune ca sunt caracterizate de meciurile generoase in reusite, iar la fel ca si in tur, si de aceasta data ne asteptam sa vedem cel putin doua goluri, fiind greu de crezut ca vreuna dintre ele va incerca sa joace la 0-0.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,