Pariuri Sportive – St. Patricks vs Shamrock Rovers – 26.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 25 September, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

St. Patricks vs Shamrock Rovers (26.09.2014) – ora 21:45
Derby-ul etapei cu numarul 29 in Irlanda Premier League va avea loc vineri seara de la ora 21:45 si le va avea ca protagoniste pe St. Patricks si Shamrock, echipele care se lupta pentru pozitia a treia de Europa League.
In 2014 am avut parte de alte doua dueluri directe intre cele doua tabere, fiecare impunandu-se pe teren propriu la limita de un gol.
St.Patricks Shamrock Rovers
St. Patricks este la ora actuala cea mai in forma echipa a momentului in prima liga din Irlanda, cu trei succese in ultimele trei etape. Gazdele au ajuns la 55 de puncte si un golaveraj de 55-30, avand al doilea atac din campionat dupa liderul Dundalk (65). Cu astfel de cifre, St. Patricks este a treia in Irlanda Premier League, la cinci puncte de locul doi si la opt in spatele liderului. De partea cealalta, Shamrock Rovers are nevoie neaparat de victorie pentru a spera in continuare la locul trei de Europa League. Orice pas gresit ar putea fi decisiv pentru oaspeti. Acestia ocupa locul patru cu 48 de puncte, la sapte in spatele podiumului. Golaverajul de 35-25 este unul de admirat, in special din punct de vedere defensiv. Oaspetii pornesc cu sansa a doua la pariuri.
Pariuri St. Patricks vs Shamrock Rovers
Info pariuri sportive: Sub 3.0 goluri HA @ 1.40

  • Cand am ales acest pariu ne-am raportat la ultimele rezultate directe. Mai exact, in precedentele trei intalniri cele doua tabere nu au oferit niciodata mai mult de trei reusite. Plus de asta ambele stau bine din punct de vedere defensiv.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,