Pariuri Sportive – Steaua vs Pandurii – 03.05.2013

Bilet realizat de bonus in 3 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Steaua vs PanduriiDerby-ul etapei cu numarul 29 din Liga 1 va avea loc astazi de la ora 19:45 la Bucuresti, acolo unde se vor intalni primele 2 clasate. Steaua Bucuresti va primi vizita celor de la Pandurii Tg Jiu intr-un meci inaintea caruia stelistii sunt mari favoriti, mai ales daca ne uitam peste parcursul acestora pe teren propriu in acest sezon.

Steaua a slabit putin motoarele in ultimele etape, luand in considerare faptul ca a reusit o singura victorie si 4 rezultate de egalitate in precedentele 5 runde de Liga 1. Stelistii ar putea deveni campioni din punct de vedere matematic dupa o victorie in acest duel cu Pandurii. Cu 66 de puncte si un golaverage de 62:23, Steaua este lider absolut in Liga 1, cu 13 puncte peste locul 2.
Acasa Steaua este neinvinsa pana acum in campionat, reusind nu mai putin de 13 victorii si 1 egal, chiar in ultima partida de pe teren propriu.

De cealalta parte a baricadei, Pandurii Tg Jiu se prezinta la acest joc motivata sa-si consolideze pozitia a 2-a in Liga 1, gorjenii avand 3 victorii in ultimele 3 etape de campionat. Acestia ocupa locul secund cu 53 de puncte, cu 1 punct mai mult fata de Petrolul (locul 3) si 3 puncte avans fata de Astra (locul 4).
Dupa cele 14 deplasari bifate pana acum in acest sezon de Liga 1, oltenii au inregistrat doar 6 victorii, 2 remize si 6 infrangeri, fiind pe locul 6 intr-un astfel de clasament.

Steaua nu a reusit nici o victorie in 4 intalniri directe cu Pandurii in ultimii 2 ani. Gorjenii s-au impus o data, iar alte 3 partide s-au terminat la egalitate.

Pronostic pariuri sportive: Victorie Steaua @ 1.60
Steaua isi va dori cu siguranta sa devina campioana matematic cat mai repede, iar acest lucru este posibil daca echipa gazda va castiga acest meci. Stelistii au avut un parcurs fabulos acasa, si nu numai in campionat, ci si in Europa League.