Pariuri Sportive Stuttgart vs M’gladbach – 22.11.2013

Bilet realizat de bonus in 21 November, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Stuttgart vs M’gladbach (22.11.2013) – ora 21:30
Introducere
VFB Stuttgart si Borussia Moenchengladbach vor fi puse fata in fata vineri seara de la ora 21:30 in prima partida din etapa a 13-a in Germania Bundesliga. Meciul se anunta foarte echilibrat, lucru reliefat si de cotele oferite de agentii la ora actuala.
Cele doua formatii s-au intalnit de trei ori din 2012 pana acum. Stuttgart a bifat doua succese, unul acasa si unu in deplasare, pe cand M’gladbach s-a impus o singura data, insa in deplasare.
Stuttgart
M’gladbach
Stuttgart porneste usor ca favorita inainte de acest meci, asta datorita terenului propriu cel mai probabil, avand in vedere ca Borussia M’gladbach este revelatia campionatului. Svabii vin dupa cinci etape mai putin de laudat, perioada in care au castigat un singur meci, au remizat de trei ori si au o pierdut o data. Maxim si colegii sai se afl pe opt in campionat, cu 16 puncte si un golaveraj de +3, avand 24 de reusite si 21 de goluri incasate, punctul slab al echipei fiind apararea.
M’gladbach pe de alta parte este revelatia campionatului in acest sezon, dupa cum am spus. Formatia vizitatoare vine dupa trei succese consecutive in Bundesliga si este prima formatie care a invins-o pe Borussia Dortmund in acest sezon. M’gladbach ocupa un onorabil loc patru in acest moment, cu 22 de puncte si un golaverage de 28-16, fiind pe locul doi intr-un clasament al celor mai bune atacuri din Germania.
Pariuri Stuttgart vs M’gladbach
Pronostic pariuri sportive: Peste 2.5 goluri @ 1.65
  • La un astfel de meci in care se intalnesc doua formatii ultra-ofensive, fiecare cu o medie de peste doua reusite pe etapa, nu ne putem astepta la altceva. Cota pentru minim trei reusite in meci este tentanta in conditiile date, mai ales ca exista probleme in aparare de ambele parti.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!