Pariuri Sportive – Swansea vs Norwich – 29.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 28 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Swansea vs Norwich (29.03.2014) – ora 17:00
eplSambata dupa amiaza cu incepere de la ora 17:00, Premier League va oferi un super duel din cadrul etapei 32, intre Swansea City si Norwich City, doua formatii vecine de clasament si care au mare nevoie de puncte.
Meciul tur s-a incheiat la egalitate, 1-1, asta dupa ce precedentele patru partide se terminasera cu trei victorii ale lui Norwich si un alt rezultat de egalitate.
SwanseaNorwich
Swansea City traverseaza cea mai grea perioada a ei din ultimele trei sezoane, de cand a promovat in EPL, galezii fiind in criza de rezultate. Cu Michu si Shelvey reveniti de curand dupa accidentari, Swansea a scos la mijlocul saptamanii un egal pretios pe Emirates, scor 2-2, ajungand astfel la 30 de puncte si fiind cu cinci puncte peste zona de retrogradare. Golaverajul de 42-48 reliefeaza stilul gazdelor, deschis si ofensiv.Norwich City pe de alta parte vine la acest meci dupa victoria obtinuta weekendul trecut acasa in fata lui Sunderland, o candidata la evitarea retrogradarii, scor 2-0. Canarii au 32 de puncte si sunt cu o pozitie peste Swansea in clasament, insa golaverajul de 26-48 este mult mai slab, oaspetii fiind printre cele cinci echipe cu medii de sub un gol reusit pe etapa pana acum.
Pariuri Swansea vs Norwich
Info pariuri sportive:  1 solist @ 1.75

  • Desi se afla sub Norwich in clasament, ne asteptam ca Swansea sa se impuna in acest meci acasa si sa puna capat seriei slabe de rezultate, mai ales ca echipa are nevoie de trei puncte ca de aer pentru a mai scapa de emoti si plus de asta jocul arata bine, rezultatele sunt cele care lipsesc.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , ,