Pariuri Sportive Swansea vs St. Gallen – 03.10.2013

Bilet realizat de bonus in 2 October, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Swansea vs St. Gallen (03.10.2013) – ora 22:05
Introducere
Joi seara de la ora 22:05, ora Romaniei, va avea loc partida din Tara Galilor dintre Swansea si St. Gallen, primele doua clasate din Grupa A in Europa League. Galezii pornesc cu prima sansa cum era de asteptat, insa elvetienii nu sunt deloc de neglijat.
Trebuie precizat si faptul ca cele doua tabere nu s-au mai intalnit pana acum in nici o competitie sau meci amical.
Swansea
St. Gallen
Swansea a impresionat pe toata lumea in Europa League pana acum, si asta datorita mai mult succesului din prima etapa a grupelor, scor 0-3 pe Mestalla in fata unui nume sonor, precum Valencia. Galezii au pierdut insa ultimul meci jucat, scor 1-2 acasa contra lui Arsenal, desi in ultimul an ne-a obisnuit sa joace de la egal la egal cu marile echipe ale Angliei, mai ales in fata propriilor suporteri.
St. Gallen este in schimb formatia aflata intr-o perioada mai buna, intr-o forma de invidiat, cu patru succese si un egal in ultimele cinci partide. Oaspetii au marcat de zece ori si au primit doar doua goluri in aceasta perioada, fiind o formatie foarte echilibrata si greu de depasit. Totusi cota elvetienilor la pariuri pentru un eventual succes se invarte in jur de 8.00.
Pariuri Swansea vs St. Gallen
Pronostic pariuri sportive: 1 @ 1.44
  • Desi St. Gallen se afla pe val in campionat, ne asteptam ca Swansea sa isi confirme superioritatea valorica si pe tabela de marcaj. Se poate incerca si un pariu la o cota mai buna, de genul ambele marcheaza.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!