Pariuri Sportive – Tara Galilor U21 vs Anglia U21 – 19.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 19 May, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Tara Galilor U21 vs Anglia U21 (19.05.2014) – ora 21:30
Diseara cu incepere de la ora 21:30 se va disputa partida de Under 21 dintre selectionata Tarii Galilor si a Angliei. Partida face parte din calificarile pentru Campionatul European de tineret, aceasta fiind a opta etapa a campaniei de calificare. Meciul va avea loc pe Liberty Stadium din Swansea, Tara Galilor.
Tara Galilor U21 Anglia U21
Galezii pornesc cu sansa a doua la toate agentiile de pariuri, insa au nevoie de victorie pentru a mai spera la locul doi ce duce la baraj, ocupat momentan de Moldova U21 cu trei puncte avans. Tara Galilor este a treia, cu zece puncte doar, adunate in sapte meciuri, nefiind o formatie care sa emita pretentii prea mari, mai ales de la un astfel de meci cu cea mai puternica nationala din grupa. Anglia U21 pe de alta parte va evolua fara cativa jucatori de baza, printre care Wisdom, Hughes sau Coady. Cu 19 puncte adunate pana acum din 21 posibile, englezii sunt lideri detasati in grupa de calificare si nu au nici o emotie in obtinerea biletului catre Campionatul European sub 21 de ani. In meciul tur Anglia s-a impus cu 1-0 in fata propriilor suporteri.
Pariuri Tara Galilor U21 vs Anglia U21 
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.57

  • Dupa ce s-au impus in tur, englezii sunt favoriti si de aceasta data, iar noi am ales sa mergem pe mana lor, in ciuda faptului ca selectionerul nu a chemat cativa jucatori de baza pentru acest meci. Cota este una acceptabila si merita incercata in opinia noastra.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,