Pariuri Sportive – Torino vs Juventus – 28.04.2013

Bilet realizat de bonus in 27 April, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Torino vs JuventusDuminica dupa amiaza de la ora 16:00 va avea loc derby-ul orasului Torino intre FC Torino si Juventus, partida din cadrul etapei cu numarul 34 a primei ligi italiene. Cotele sunt inclinate in favoarea oaspetilor, lucru si normal daca ne uitam peste cifrele celor doua tabere.

Torino este intr-o forma foarte slaba, dovada ca nu a bifat decat 4 puncte in ultimele 5 etape de Serie A. Formatia gazda are emotii pe final de campionat vis a vis de retrogradare, avand 36 de puncte si un golaverage de 43:49, fiind pe locul 16 cu 7 puncte peste linia de retrogradare.
La meciurile de acasa, Torino este pe aceeasi pozitie 16 intr-un astfel de clasament, cu 22 de puncte din 48 posibile.

Juventus de cealalta parte a baricadei este cea mai in forma echipa din Serie A, cu 5 victorii in ultimele 5 etape. Oaspetii ocupa fotoliul de lider cu 77 de puncte si un fabulos golaverage de 64:20, avand astfel cel mai bun atac si cea mai buna aparare din Serie A. Nu mai putin de 11 puncte o despart pe Juve de urmatoarea clasata, Napoli.
Juve domina campionatul si intr-un clasament al meciurilor jucate acasa, avand nu mai putin de 36 de puncte castigate in 16 deplasari pana acum.

In ultimele 5 intalniri directe Torino a avut foarte mult de suferit. Juventus a castigat 4 din acest jocuri, iar un altul s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Pronostic: Sub 3.0 goluri @ 1.42
Ultimele 5 meciuri directe nu au oferit decat o singura data mai mult de 2 goluri. Ne asteptam ca duminica sa vedem un meci strans intre doua formatii rivale pe plan local, meci la capatul caruia sa vedem maxim 3 reusite. Daca se vor inscrie fix 3 goluri, atunci miza ne va restituita.