Pariuri Sportive Tottenham vs Hull – 27.10.2013

Bilet realizat de bonus in 27 October, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Tottenham vs Hull (27.10.2013) – ora 18:00
Introducere
Etapa cu numarul noua din Anglia Premier League le va pune fata in fata pe Tottenham si Hull City, duminica seara de la ora 18:00. La pariuri avem o favorita certa, si anume formatia londoneza, cu o cota in jur de 1.40 la ora actuala.
Din 2009 pana acum s-au duelat de patru ori cele doua echipe, iar Tottenham s-a impus in trei randuri, pe cand un alt meci s-a incheiat fara gol.
Tottenham
Hull
Formatia gazda, dupa cum spuneam, este vazuta cu prima sansa la toate agentiile de pariuri in acest moment. Eriksen si ai lui se vad nevoiti sa se impuna in acest meci, pentru a tine pasul in continuare cu primele echipe din clasament. Londonezii au 16 puncte la ora actuala, cu un punct sub podium. Golaverage-ul formatiei de pe White Hart Lane este de 8-5, de admirat din punct de vedere defensiv, insa cu probleme la nivelul atacului.
Hull City in schimb se prezinta pe White Hart Lane din postura unei nou-promovate, insa pana acum a aratat foarte bine si a dat semne ca poate ramane pe prima scena a fotbalului englez. Hull a adunat 11 puncte pana in momentul de fata si a pierdut doar un singur meci in precedentele cinci etape. Oaspetii se afla chiar in prima jumatate a clasamentului, pe locul noua, cu un golaverage de 7-9.
Pariuri Tottenham vs Hull
Pronostic pariuri sportive: Tottenham -0.5,-1.0 Handicap Asiatc @ 1.50
  • Pentru meciul dintre Tottenham si Hull ne-am orientat catre o victorie a gazdelor, una chiar fara emotii. In cazul in care insa Tottenham se va impuna la limita de un gol, miza va fi pe jumatate returnata, iar cealalta jumatate va fi castigatoare.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!