Pariuri Sportive – Udinese vs AC Milan – 08.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 7 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Udinese vs AC Milan   (08.03.2014) – ora 19:00
serieaMeciul de deschidere al etapei cu numarul 27 din Italia Serie A va avea loc sambata seara de la ora 19:00 la Udine, acolo unde Udinese si AC Milan vor fi puse fata in fata, cotele fiind foarte echilibrate, usor de partea oaspetilor.
De doua ori s-au duelat cele doua formatii in acest sezon, de fiecare data insa la Milano. AC Milan a castigat meciul tur din Serie A, scor 1-0, ca mai apoi sa piarda in Cupa, scor 1-2.
UdineseAC Milan
Udinese are un sezon dezastruos in campionat, luptandu-se aproape de zona retrogradarii. Echipa gazda ocupa un rusinos loc 15 in acest moment, cu 28 de puncte adunate in 26 de etape si un golaveraj ce lasa de dorit, 29-39. Trupa din Udine are sapte puncte peste linia de plutire, iar finalul returului nu se anunta fi deloc unul linistit. De precizat ca echipa vine dupa trei etape fara victorie in Serie A.AC Milan a aratat o oarecare crestere in joc de la venirea lui Seedorf pe banca tehnica, insa echipa oaspete se zbate in continuare in jurul mijlocului clasamentului. Cu numai 35 de puncte adunate pana acum si cu un golaveraj modest de 39-37, AC Milan ocupa locul zece, la sase puncte de pozitiile ce duc in Europa League. Cu 12 etape inainte de final, Kaka si colegii sai spera intr-o revenire miraculoasa pe final de sezon.
Pariuri Udinese vs AC Milan
Info pariuri sportive: X2 @ 1.40

  • Ne asteptam ca AC Milan sa plece neinvinsa de la Udine dupa aceasta etapa, mai ales ca echipa gazda este intr-o forma slaba in ultima vreme, in timp ce Milan da semne de revenire si a castigat doua din ultimele trei deplasari in Serie A.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,