Pariuri Sportive – Udinese vs Sampdoria – 17.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 16 May, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Udinese vs Sampdoria (18.05.2014) – ora 21:45
serieaSambata seara de la ora 21:45, ora Romaniei, va debuta ultima etapa din Italia Serie A, odata cu meciul dintre Udinese si Sampdoria, doua echipe vecine de clasament, despartite de doar un punct.
Sampdoria a castigat fara drept de apel meciul tur, la scor de neprezentare, insa a pierdut ultima deplasare aici, scor 1-3.
Udinese Sampdoria
Udinese a avut un sezon mult sub asteptari, dovada ca inainte cu o etapa de final se afla pe un rusinos loc 13, cu posibilitatea de a urca maxim o pozitie, in cazul unui succes aici. Trupa din Udine are 43 de puncte si un golaveraj de 43-54, venind dupa cinci etape slabe, in care a reusit sa obtina o singura victorie si doua egaluri, la care se adauga doua infrangeri fara gol marcat. Sampdoria are nevoie de cel putin un egal pentru a fi sigura de locul 12, loc pe care se afla acum, neavand posibilitatea din punct de vedere teoretic de a mai urca in clasament. Oaspetii au 44 de puncte, cu unul peste adversara de sambata seara, golaverajul fiind ceva mai slab insa, cu 45 de reusite si 59 de goluri primite. O victorie si patru infrangeri au oaspetii in ultimele cinci runde de Serie A.
Pariuri Udinese vs Sampdoria 
Info pariuri sportive: Sub 3.5 goluri @ 1.53

  • Am ales sa mergem pe un meci cu maxim trei reusite, la fel ca in trei din ultimele patru intalniri directe dintre cele doua tabere. Mai mult decat atat, nici una din echipe nu exceleaza la nivel ofensiv, avand 43, respectiv 45 reusite in 37 de etape.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,