Pariuri Sportive – Valladolid vs Betis – 04.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 3 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Valladolid vs Betis  (04.01.2014) – ora 19:00
laligaEtapa cu numarul 18 din Spania Primera Division va oferi un meci foarte echilibrat in subsolul clasamentului, sambata seara cu incepere de la ora 19:00. Mai precis, Valladolid si Betis Sevilla vor fi puse fata in fata, ambele avand nevoie de victorie ca de aer.
Ultima intalnire directa a avut loc in luna Februarie a anului recent incheiat, iar atunci nu am avut parte de nici o reusita.
ValladolidBetis
Valladolid a pierdut etapa trecuta in deplasarea de la Barcelona in fata lui Espanyol, scor 4-2, picand in clasament pe locul 17, primul de deasupra zonei de retrogradare. Gazdele au ramas cu 15 puncte in dreptul lor si cu un golaveraj de 21-29, avand probleme atat in atac, cat si la nivelul apararii. Forma de moment este una slaba, cu numai patru puncte castigate in precedentele cinci runde.Betis Sevilla pe de alta parte nu se poate lauda cu nimic in acest sezon de La Liga, insa se mandreste cu prezenta in 16-imile de finala ale Europa League. Trupa din Sevilla este ultima in Spania, cu numai zece puncte si un golaveraj de 15-36, avand penultima defensiva din campionat si fiind la cinci puncte sub linia de plutire. Un singur punct a castigat Betis in cele opt deplasari de pana acum.
Pariuri Valladolid vs Betis
Info pariuri sportive: Sub 3.5 goluri @ 1.36

  • Desi cota nu este una tentanta, ne asteptam la un meci in care sa vedem putine goluri, dat fiind faptul ca ambele echipe au probleme serioase la nivelul atacului, iar Betis a reusit numai sase goluri in deplasarile din acest campionat.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!