Pariuri Sportive – Valladolid vs Villarreal – 25.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 24 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Valladolid vs Villarreal  (25.01.2014) – ora 19:00
laligaSambata seara de la ora 19:00 va avea loc un meci extrem de interesant in Primera Division, in cadrul etapei cu numarul 21. In opinia noastra partida dintre Valladolid si Villarreal este o paine de mancat pentru pariori, cotele fiind foarte tentante.
Submarinul galben s-a impus in meciul tur, scor 2-1 pe teren propriu, iar ultima deplasare a castigat-o cu 0-2 in 2010.
ValladolidVillarreal
Valladolid este fara dubii una dintre cele mai slabe formatii ale campionatului, iar dupa 20 de etape scurse se afla pe locul 18, primul din zona retrogradarii. Echipa gazda a adunat doar 16 puncte pana acum si un golaveraj de 23-37, marea problema reprezentand-o defensiva, cu o medie de aproape doua goluri incasate pe meci. Valladolid a castigat un singur punct in ultimele patru runde.Villarreal este pe val, venind dupa trei succese la rand in campionat, fiind singura alaturi de Real Madrid care se poate lauda cu acest lucru inainte de aceasta etapa. Oaspetii se afla pe cinci, luptand pentru locul patru ce duce in Champions League, iar tinand cont ca echipa este o nou-promovata, aceasta poate fi considerata fara probleme revelatia campionatului. Jucatorii oaspeti au 37 de puncte adunate pana acum, si un golaveraj de 39-21.
Pariuri Valladolid vs Villarreal
Info pariuri sportive: Villarreal (Draw no bet) @ 1.38

  • Villarreal este printre cele mai in forma echipe din Spania in 2014, iar adversara de sambata nu este una de speriat, ci o formatie aflata la retrogradare, dupa cum am spus, iesita total din forma.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , , ,