Pariuri Sportive Verona vs AC Milan – 24.08.2013

Bilet realizat de bonus in 23 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Verona vs AC Milan (24.08.2013) – ora 19:00
Introducere
Verona si AC Milan vor disputa primul meci de sambata in Seria A in cadrul primei etape din noul sezon. Cotele sunt de partea oaspetilor, milanezii fiind cotati la bet365 cu 1.73 pentru un eventual succes pe terenul nou-promovatei.
Ultima partida diercta dintre cele doua tabere a avut loc in anul 2002, iar Milan s-a impus atunci cu scorul de 1-2.
Verona
AC Milan
Verona are un inceput promitator de sezon, cu o victorie in Cupa Italiei, scor 0-1 in deplasarea de la Palermo, insa gazdele s-au impus si in ultimele trei partide amicale, in fata unor echipe mai putin cunoscute totusi.
Trebuie precizat faptul ca Verona a marcat in ultimele patru partide doua goluri pe meci si a fost un adversar dificil pentru AC Milan de-a lungul timpului.
Balotelli si compania de cealalta parte a baricadei au disputat un singur meci oficial in noul sezon, si anume cel cu PSV de miercuri in play-off-ul Champions League. Italienii au scos un rezultat bun, scor 1-1 in deplasare, dupa o perioada de pregatire mai putin convingatoare din punct de vedere al rezultatelor in amicale. Conform declaratiilor milanezilor, acestia isi propun sa lupte pentru titlu in noul sezon de Serie A, iar victoria este singurul obiectiv in duelul cu nou-promovata, Verona.
Pariuri Verona vs AC Milan
Pronostic pariuri sportive: 2 solist @ 1.73
  • Nu exista la ora actuala termen de comparatie intre cele doua tabere, Milanul fiind net superioara la orice capitol. Plus de asta Verona este o nou-promovata care nu poate emite prea mari pretentii de la un astfel de meci.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!