Pariuri Sportive – Viitorul C. vs Gloria Bistrita – 13.05.2013

Bilet realizat de bonus in 13 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Viitorul Constanta vs Gloria BistritaUltimul meci din Romania Liga, etapa 31, va avea loc la Constanta, acolo unde Viitorul va incerca sa scoata din nou capul la lumina, avand o sansa foarte mare sa paraseasca zona retrogradarii. Adversara constantenilor va fi Gloria Bistrita, cea mai slab cotata echipa din Liga 1 la ora actuala.

Viitorul nu are deloc un moral ridicat daca ne raportam la forma de moment a gazdelor, acestia avand 4 infrangeri in ultimele 4 etape, fiind in cadere libera. Astfel constantenii au ajuns pe pozitia a 16-a cu doar 27 de puncte si un golaverage slab de 32:49, asta dupa ce in prima parte a campionatului Viitorul se descurca bine si reusea sa impresioneze.
Intr-un clasament al meciurilor jucate acasa situatia este si mai grava, Viitorul fiind penultima clasata.

Totusi Gloria Bistrita este net inferioara la majoritatea capitolelor. Cu doar 17 puncte stranse dupa 30 de runde scurse, dar si cel mai slab golaverage din campionat (19:60), Gloira ocupa ultima pozitie, fiind intr-o forma extrem de slaba, fara punct castigat de multe etape in Liga 1.
Cu o singura victorie si doar 5 puncte pe teren strain, bistritenii se descurca foarte greu in deplasare, sau mai bine zis nu se descurca deloc, avand doar 9 reusite in 15 partide.

O singura data s-au mai intalnit cele doua tabere, avand in vedere ca Viitorul este o echipa recent infiintata. Mai precis in turul campionatului la Bistrita cele doua tabere au incheiat nedecis, scor 1-1.

Pronostic pariuri sportive: Viitorul la pauza @ 1.83
Viitorul este mare favorita in acest joc. Cu siguranta va exista motivatie in randul jucatorilor gazda, acestia fiind obligati sa castige pentru a parasi zona retrogradarii, avand de altfel o ocazie enorma. Un pas gresit ar putea fi fatal. Plus de asta, adversara este cea mai slaba echipa din campionat.