Pariuri Sportive Villareal vs Espanyol – 26.09.2013

Bilet realizat de bonus in 25 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Villareal vs Espanyol (26.09.2013) – ora 23:00
Introducere
Villareal si Espanyol vor pune capat etapei intermediare din Primera Division, joi seara de la ora 23:00. Cotele sunt de partea echipei gazda, surpriza acestui debut de campionat in Spania.
Din 2011 pana acum cele doua echipe s-au intalnit de trei ori, oferind privitoril in total un singur gol. Doua partide s-au incheiat cu scorul de 0-0, in timp ce Villareal si-a trecut in cont o victorie cu 0-1 in deplasare.
Villareal
Espanyol
Submarinul galben vine la acest meci dupa unul dintre cele mai bune starturi de La Liga din istoria recenta a fotbalului. Echipa gazda a obtinut trei victorii si doua remize, una dintre ele chiar cu Real Madrid. Astfel, cupa cinci etape scurse, gazdele ocupa locul patru cu 11 puncte si un golaverage admirabil de 10-5, avand a patra ofensiva din campionat si a doua aparare, alaturi de alte cateva formatii.
Espanyol de cealalta parte a baricadei este vecina de clasament a adversarei din acest meci. Actuala echipa a lui Gabi Torje ocupa pozitia a cincea, tot cu 11 puncte, fiind despartita de Villareal doar prin prisma golaverage-ului putin mai slab, si anume 9-5. Catalanii vin dupa doua victorii consecutive, ultima dintre ele chiar in fata unei echipe in forma, Athletic Bilbao, scor 3-2 pe teren propriu.
Pariuri Villareal vs Espanyol
Pronostic pariuri sportive: Peste 2.0 goluri Handicap Asiatic @ 1.45
  • Am ales sa mergem pe minim doua goluri in aceasta intalnire, in ciuda rezultatelor directe din ultimii ani. Cele doua formatii sunt intr-o forma buna, in specila din punct de vedere ofensiv.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!