Pariuri Sportive – West Ham vs Man United – 22.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 21 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

West Ham vs Man United (22.03.2014) – ora 19:30
eplZiua de sambata in Anglia Premier League se va incheia cu un meci ce o va avea in centrul atentiei pe campioana Manchester United, aceasta urmand sa o intalneasca in deplasare pe West Ham United.
Partida tur de pe Old Trafford s-a disputat pe 21 Decembrie, iar United si-a trecut in cont toate cele trei puncte atunci, castigand cu 3-1.
West HamMan United
West Ham a avut un bilant fabulos in 2014, fiind printre cele mai in forma in acest an. Ciocanarii au pierdut insa ultimele doua partide de campionat, ambele in deplasare, cu Everton (1-0) si Stoke (3-1), iar echipa a cazut pe 12 in clasament. Carroll, Downing si compania au 31 de puncte si un golaveraj de 32-38, neexistand momentan emotii in ceea ce priveste retrogradarea, mai ales ca mai sunt cinci echipe pana la linia de plutire.Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Manchester United este mult schimbata in rau fata de sezoanele precedente. Formatia pregatita de David Moyes ocupa un dezonorabil loc sapte la ora actuala, cu 48 de puncte si un golaveraj de 46-34. Nu se poate vorbi de prinderea unui loc de Champions League, United nefiind sigura nici de Europa League in sezonul viitor. Ramane de vazut daca echipa va intra in ritm dupa calificarea in sferturile UCL.
Pariuri West Ham vs Man United
Info pariuri sportive:  Sub 3.0 goluri HA @ 1.48

  • West Ham nu mai este aceeasi formatie slaba din tur, iar United nu ne-a impresionat cu nimic in acest sezon. Ne asteptam la un meci cat de cat echilibrat, fara multe reusite la Londra sambata seara.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , , , ,