Pariuri Sportive – Zenit vs Samara – 24.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 24 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Zenit vs Samara (24.03.2014) – ora 17:00
In aceasta dupa amiaza de la ora 17:00 va avea loc partida dintre Zenit St. Petersburg si Samara, partida ce va pune capat etapei cu numarul 22 din Rusia Premier League.
Zenit porneste ca favorita la toate agentiile de pariuri, iar meciul tur disputat pe data de 25 Septembrie a fost castigat de Hulk si colegii sai cu 4-1 in deplasare.
ZenitSamara
Formatia gazda are nevoie de trei puncte ca de aer, pentru a se apropia la trei puncte de liderul Lok. Moscova. Zenit vine dupa o perioada grea, avand un singur punct castigat dupa pauza de iarna, in doua etape. Cu 41 de puncte, echipa din St. Petersburg se afla pe locul doi, cu un singur punct deasupra urmatoarelor doua clasate. Golaverajul de 40-21 face ca Zenit sa aiba al doilea atac si a doua defensiva, ambele dupa liderul Lok. Moscova.De partea cealalta, Samara este o echipa net inferioara, lucru dovedit si in tur, insa atunci Zenit traversa o perioada mai buna decat acum. Oaspetii vin dupa doua esecuri consecutive de la reluarea campionatului, ajungand sa ocupe locul 11 cu noua etape inainte de final. Samara are cinci puncte peste locurile de baraj si sase puncte peste locurile ce vor retrograda direct la final. Samara a pierdut doar trei din cele zece deplasari de pana acum.
Pariuri Zenit vs Samara
Info pariuri sportive:  Zenit -1.0 HA @ 1.48

  • Pentru gazde un pas gresit ar putea fi fatal in lupta pentru titlu, insa noi ne asteptam ca Zenit sa isi confirme superioritatea, desi nu traverseaza o perioada de exceptie.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!