Partybets Bonus

PartyBets este o casa de pariuri extrem de populara si de cunoscuta printre pariorii din Romania, care aleg sistemele online in ciuda caselor de pariuri offline. Oferind atat seriozitate, suport exceptional cat si rapiditate in depunerea si retragerea banilor, compania a reusit sa-si adune o baza apreciabila de clienti care nu ar schimba Party Bets cu nici o alta companie.

Un lucru pe care trebuie sa-l stii inca de la inceput este ca Party Bets face parte din complexul international PartyGamming, asadar orice cont existent la PartyPoker sau la alte site-uri de acest gen oferite de companie te vor scoate din start din cursa pentru un bonus PartyBets. Mai mult decat atat, daca cineva care a folosit calculatorul tau s-a inregistrat la site, nu vei mai fi eligibil de bonus Party Bets, deoarece site-ul doreste utilizatori unici, iar prin β€žunici” se intelege nume diferite, adrese in care locuiesti diferite si alte date de acest gen, iar cel mai important – carti de credit diferite.

Avand in vedere aceste aspecte trebuie sa scoti din calcul ipoteza conform caruia iti faci un cont de la serviciu sau de pe un calculator oferit spre utilizarea mai mult oameni, deoarece chiar daca toate datele sunt diferite Party Bets va indentifica acelasi IP, iar acest lucru nu este favorabil sub nici o forma.

Bonus Party Bets 100% este acordat pana in limita de 30 de euro, deci cu alte cuvinte vei primi inca odata suma pe care o depui, dar pana in 30 de euro. Asta nu inseamna ca tu nu-ti poti alimenta contul cu sume mult mai mari, insa pana le va urma acest bonus maxim PartyBets este de 30 euro. Un aspect important de stiut este reprezentat de conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a te bucura de bani, iar acestea constau in rularea depozitului intial de cel putin trei ori. In momentul in care mi-am alimentat contul cu 30 de euro, am primit alti 30, insa pentru a-i folosi trebuie sa pariez banii, indiferent daca o fac pe bilete castigatoare sau pierzatoare, de trei ori sau cu alte cuvinte sa joc 90 de euro.

Conditiile nu se termina aici, pentru ca toate cotele trebuie sa fie mai mari de 2.0, iar orice pariu sub aceste limite nu va fi luat in considerare in acordarea bonusului Party Bets. Cu toate acestea, compania ofera tuturor clientilor noi o posibilitate pe care putine alte case de pariuri online o mai pun la dispozitie – sansa de a putea lua bonus Party Bets chiar daca depui bani pentru prima data folosind Moneybookers spre exemplu. Foarte multe agentii de pariuri online cer ca primul depozit sa fie facut exclusiv de pe cardul tau de credit, deoarece in caz contrar nu te vei incadra pentru bonus, insa Party Bets este diferita din acest punct de vedere, pentru ca noii clienti pot opta si pentru alte mijloace.

Alt aspect interesant este ca daca te inregistrezi cu un cont la Party Bets, te poti loga folosind acelasi cont cu aceleasi date si alte site-uri apartinand sistemului PartyGamming, precum PartyPoker sau multe altele, iar acesta este un avantaj foarte mare oferind un confort sporit clientului al carui hobby sunt jocurile de noroc, dar si cele care implica activitati sportive.

In concluzie, nu te mai gandi de doua ori la ce casa de pariuri online trebuie sa alegi, deoarece odata ce vei incerca serviciile oferite de aceasta companie prezentata mai sus sunt aproape sigur ca nici o alta agentie de pariuri online nu te va mai atrage. Poate bonusul nu este extraordinar de mare comparativ cu alte case, dar in fond ceea ce conteaza cel mai mult sunt cotele mari oferite la pariuri, serviciile oferite, interfata prietenoasa si usor de folosit si meciurile zilnice care iti sunt puse la dispozitie.
Pentru inregistrare si obtinerea Bonusului vizitati site-ul oficial Partybets: www.partybets.com.