Ponturi pariuri fotbal – 05.08.2017

Bilet realizat de Pariuri in 4 August, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Ponturi pariuri fotbal – 05.08.2017

Avem multe meciuri interesante sambata aceasta, iar noi ne-am indreptat atentia catre trei dintre ele. Le gasiti mai jos si le puteti juca fie single, fie combinate pe acelasi bilet.

  • Poli Iasi vs CFR Cluj, ora 21:00

CFR Cluj este una din candidatele la titlu si arata foarte bine pana acum. Avantajul ardelenilor este ca nu joaca in cupele europene. CFR are cea mai buna defensiva din tara dupa trei etape, dar si un atac redutabil, iar noi mergem pe mana lor in deplasarea de la Iasi programata sambata seara la ora 21:00.
Pronostic: 2 @ 1.75

  • Benfica vs Guimaraes, ora 22:45

In acest weekend avem si Supercupa Portugaliei, intre Benfica si Guimaraes. Vulturii au avut castig de cauza mai mereu in ultimii ani, fiind favoriti si aici. Benfica vine totusi dupa rezultate slabe in amicale, insa a intalnit echipe redutabile. Pariem simplu la acest evenimente, pe victoria echipei favorite.
Pronostic: 1 @ 1.30

  • PSG vs Amiens, ora 18:00

PSG, vice-campioana Frantei din stagiunea precedenta, va primi vizita nou-promovatei Amiens. Meciul se joaca de la ora 18:00, iar parizienii sunt mari favoriti. Ne asteptam ca diferenta de valoare dintre cele doua sa se vada si pe tabela destul de clar, iar PSG sa se impuna la o diferenta de cel putin doua goluri.
Pronostic: PSG -1.5 HA @ 1.40