Ponturi pariuri tenis – 16.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 15 June, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Ponturi pariuri tenis – 16.06.2017

Cum fotbalul nu ne propune prea multe meciuri in aceasta perioada, tenisul nu este deloc in pauza, asa ca mai jos va propunem cele mai interesante si de incredere trei pariuri din tenis alese de echipa noastra pentru ziua de vineri, 16 Iunie.

  • Kontaveit vs Witthoeft

Incepem cu un duel de la turneul feminim de la Hertogenbosch (Olanda), turneu pe iarba care a ajuns la faza sferturilor de finala. Kontaveit, locul 49 mondial, va da piept cu Witthoeft, locul 66. Mergem pe mana jucatoare din Germania ca va castiga macar un set in fata lui Kontaveit, desi porneste cu sansa a doua.
Pronstic: Witthoeft minim un set@ 1.73

  • Benneteau vs Zverev A.

Unul dintre meciurile dezechilibrate ale zilei vine tot de la Hertogenbosch (Olanda), dar de la turneul masculin. Benneteau l-a eliminat pe Mahut in optimi, insa acum va da piept cu Alexander Zverev, jucator din Top 10 mondial, hotarat sa castige turneul. Mergem pe un 0-2 simplu in favoarea neamtului.
Pronostic: 0-2 @ 1.50

  • Kohlschreiber vs Pouille

Ultima alegere de vineri cand vine vorba de tenis este de la meciul dintre Kohlschreiber si Pouille, cei doi urmand sa dea piept in turneul de la Stuttgart. Neamtul are publicul de partea lui si l-a invins in ambele intalniri de pana acum pe Pouille, pornind cu prima sansa si acum. Am ales sa pariem insa pe minimum 24 de game-uri, la o cota foarte frumoasa.
Pronostic: Peste 23,5 game-uri @ 1.98