Pronostic – AC Milan vs Lazio – 20.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 19 March, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – AC Milan vs Lazio – 20.03.2016

Pronostic - AC Milan vs Lazio - 20.03.2016

Ultimul meci programat duminica seara in Italia Serie A va avea loc pe San Siro, punandu-le fata in fata pe AC Milan si Lazio Roma, incepand cu ora 21:45, ora Romaniei.

Milanezii au avut un sezon mai bun decat am vazut in ultimii ani si spera intr-o revenire in cupele europene. Echipa gazda este a sasea in Serie A la ora actuala, cu 48 de puncte in dreptul ei si un golaveraj de 39-30, nu tocmai impresionant. AC Milan e la sase lungimi de locul cinci, insa mai sunt noua etape de jucat.

De partea cealalta, Lazio Roma vine dupa umilinta suferita in Europa League, acolo unde a pierdut in fata cehilor de la Sparta Praga, scor 0-3 acasa, parasind competitia. Cu doar doua victorii in ultimele opt meciuri oficiale, lazialli nu mai pot emite pretentii la un loc de Europa League. Momentan echipa este doar a opta in Serie A, cu 41 de puncte si un golaveraj modest de 37-37.

Pronostic: AC Milan DNB @ 1.40
Lazio ne surprinde neplacut cu fiecare meci jucat, in timp ce Milanul a oscilat in ultima perioada. Chiar si asa, ne asteptam la o victorie a gazdelor in meciul de duminica seara, iar in cazul in care vom vedea doar un rezultat de egalitate, miza va fi rambursata.

Tags: