Pronostic – Airbus vs Haugesund – 3 iulie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 3 July, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Airbus – Haugesund
airbus haugesundAstazi se da startul tururilor preliminare ale Europa League si cum nicio echipa romaneasca nu va evolua atat de devreme in competitie, ne-am gandit sa analizam partida dintre formatia galeza Airbus si norvegienii de la Haugesund. Airbus a incheiat pe locul secund campionatul precedent, iar Haugesund a completat podiumul in prima liga norvegiana.

Potrivit caselor de pariuri, Haugesund este cotata ca principala favorita la accederea in turul doi al Europa League. Pentru a ne face o idee asupra campionatului galez de fotbal, este suficient sa amintim ca golgheterul lui Airbus a inscris numai 12 goluri in editia precedenta. Adica mai multe fata de atacantul Budrys sau mijlocasii Wade si Abbott.

In cele ce urmeaza va vom prezenta echipele probabile ale celor doua formatii!

Incepem cu Airbus, care ar urma sa il foloseasca pe Stephens intre buturi, acoperit de o linie de fund formata din patru aparatori: Speyer, Tomassen, Hart si Bolland. La inchidere ii vom regasi pe Abbott si Johnson, pentru ca unicul atacant, Budrys, sa fie sustinut de trioul format din McCarthy, Wade si Riley.

Haugesund vine in Tara Galilor pentru a rezolva calificarea inca din prima mansa. Norvegienii nu isi permit sa isi asume prea multe riscuri, astfel incat vine sa intalneasca Airbus, in deplasare, pentru a-i arata cine este seful inca din tur.

Inutil sa mai spunem ca norvegienii formeaza o echipa care inscrie multe goluri. Coroborat cu un eventual gol al galezilor, la o faza fixa, bariera celor 3 goluri ar trebui depasita cu usurinta. Airbus este genul de echipa naiva, care nu stie sa se inchida in fata unui adversar superior. Va juca deschis in fata propriilor suporteri, cati or fi la numar.

Mizati, asadar, pe un meci cu cel putin trei goluri. La over 2.5 casa de pariuri sportive online Bet365 ne-a pregatit o cota de 1.62, ideala pentru un combo!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO