Pronostic – Almeria vs Real Sociedad – 24 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 24 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Almeria – Real Sociedad
pronostic almeria real sociedad la ligaIn cazul in care Real Sociedad va prinde din nou un loc de Europa, va scrie istorie cu siguranta, in masura in care acest lucru nu s-a mai intamplat de 30 de ani. In plus de asta, bascii au sanse reale de a prinde un loc de Liga Campionilor, si nu Europa League. Cu toate acestea, daca isi doreste cu adevarat sa ia parte la cea mai tare competitie intercluburi din lume, trebuie neaparat sa invinga la Almeria, luni seara, la inchiderea rundei din La Liga.

Dupa doua infrangeri consecutive, Real Sociedad s-a impus ultima data cu Valencia. Este momentul ca bascii sa isi imbunatateasca zestrea de puncte cu o victorie in fieful Almeriei pentru a putea da uitarii ceea ce s-a intamplat in perioada recenta.

Almeria nu se afla tocmai in cea mai buna parte a sezonului. In ultimele trei etape, Almeria a livrat zece goluri si, probabil, va fi bombardata la foc automat de oaspetii de luni seara, care adora sa joace impotriva unei echipe care se desface pe faza de aparare.

Echipe probabile

Almeria (modul de joc 4-2-3-1): Esteban – Dubarbier, Torisglieri, Trujillo, Rafita – Corona, Verza – Vidal, Azeez, Suso – Zongo.

Almeria nu se poate folosi in epilogul etapei de serviciile lui Rodri, suspendat, in timp ce Nelson Artigas Oliveira este incert pentru disputa cu Real Sociedad.

Real Sociedad (modul de joc asemanator): Bravo – Zaldua, Martinez, Gonzalez, Bella – Bergara, Zurutuza – Vela, Prieto, Griezmann – Agirretxe.

Oaspetii de la Real Sociedad nu ii au valizi in acest joc pe urmatorii: Esteban Granero, Daniel Estrada, Ion Ansotegi (accidentati), iar Jose Angel este suspendat.

Statistic vorbind, Almeria a primit cel putin trei goluri in fiecare meci disputat in ultimele trei saptamani (over 2.5 @ 2.05). De asemenea, Almeria a pierdut pauza/final ultimele trei meciuri din La Liga (@3.60). In alta ordine de idei, victoria curata a lui Sociedad este cotata la 2.20 in oferta casei de pariuri sportive online Bet-at-Home.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO