Pronostic – Andorra vs Belgia – 10.10.2015

Bilet realizat de Pariuri in 9 October, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Andorra vs Belgia – 10.10.2015

Pronostic - Andorra vs Belgia - 10.10.2015

Andorra o va gazdui pe Belgia sambata seara de la ora 21:45 in cel mai dezechilibrat duel al etapei cu numarul noua din preliminariile pentru Euro 2016, oaspetii avand clar prima sansa.

Andorra, o formatie de amatori in mare parte, a pierdut toate cele opt jocuri disputate in campania curenta. Mai mult decat atat, echipa gazda a marcat de trei ori, incasand nu mai putin de 30 de goluri. E clar ca Andorra e cea mai slaba selectionata din Grupa B, iar in fata Belgiei nu poate emite prea mari pretentii.

Belgienii in schimb sunt pe locul doi la ora actuala, inregistrand cinci victorii, doua remize si un rezultat de egalitate pana acum. Echipa are 17 puncte si un golaveraj de 17-3, fiind la doua lungimi in spatele liderilor din Tara Galilor. Oaspetii au de asemenea doua puncte peste Israel, iar in conditii normale n-ar trebui sa rateze calificarea directa la Euro 2016, adica sa termine in primele doua clasate. Hazard si colegii sai s-au impus fara drept de apel in meciul tur, scor 6-0 pe propria arena acum fix un an de zile.

Pronostic: Peste 3,5 goluri @ 1.50
Ne asteptam la o victorie clara a belgienilor si totodata la multe goluri in poarta gazdelor, cel putin patru mai exact. Cota este una atractiva si nu trebuie trecuta cu vederea.

Tags: