Pronostic – Argentina vs Slovenia – 7 iunie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 7 June, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Argentina – Slovenia
pronostic argentina slovenia meciuri amicalePregatirile pentru Campionatul Mondial din Brazilia, care va incepe la TVR 1 peste mai putin de o saptamana, au intrat in linie dreapta, reprezentativa Argentinei programandu-si un meci amical in compania unui adversar facil, asa cum se anunta a fi Slovenia. Slovenia nu a reusit sa se califice la Cupa Mondiala din Brazilia, spre deosebire de “pume”. Vom adauga, de asemenea, ca Argentina-Slovenia este primul duel din istoria celor doua reprezentative.

Ca mai de fiecare data, sudamericanii sunt priviti ca favoriti la castigarea Campionatului Mondial, alaturi de alte natii poate la fel de puternice. Vorbim aici despre Brazilia, Spania sau Germania.

Argentina se prezinta fantastic de la mijloc in sus, principalele probleme venind in special pe parte defensiva, acolo unde “pumele” au fost pedepsite in nenumarate randuri.

Echipa probabila a Argentinei (asezare in teren 4-2-3-1): Romero – Zabaleta, Garay, Fernandez, Rojo – Mascherano, Perez – Messi, Aguero, di Maria – Palacio.

Cat despre Slovenia, aceasta a avut o sansa la calificare la turneul final din acest an, insa misiunea a fost una foarte complicata intr-o grupa din care au facut parte Elvetia, Islanda, Norvegia sau Cipru. Cu cinci victorii si tot atatea infrangeri la activ, Slovenia nu a putut sa emita pretentii in fata helvetilor, astfel ca, asemeni Romaniei, aceasta ramane acasa. Insa, spre deosebire de Romania, aceasta disputa un amical important, si un unul obscur precum cele inregistrate de tricolori la inceputul lunii iunie.

Echipa probabila a Sloveniei (asezare in teren 4-2-3-1): Handanovic – Brecko, Ilic, Cesar, Jokic – Kurtic, Mertelj – Kirm, Ilicic, Pecnik – Novakovic.

Ca si in meciul Belgia-Tunisia, nu ne asteptam la un galop de sanatate din partea sud-americanilor, care vor incerca sa evite accidentari ce ii pot lasa acasa cu doar cateva zile inainte de inceperea turneului final. Pariati, asadar, pe under 3.0 goluri la o cota de 1.88 in oferta agentiei online William Hill.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO