Pronostic – Arsenal vs Olympiakos – 29.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 27 September, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Arsenal vs Olympiakos – 29.09.2015

Pronostic - Arsenal vs Olympiakos - 29.09.2015

Londra va gazdui marti seara de la ora 21:45 un duel foarte interesant din Liga Campionilor. Mai exact, Arsenal si Olympiakos vor fi puse fata in fata de la ora 21:45 pe Emirates Stadium, gazdele avand clar prima sansa la pariuri.

Tunarii vin dupa doua victorii la rand, in Cupa Ligii si in campionat. Echipa a trecut in weekend de Leicester City, 5-2 in deplasare, desi Leicester aratase formidabil pana la ora jocului. Echipa pregatita de Wenger a inceput cu stangul noua campanie in Champions League, pierzand primul joc din faza grupelor, 1-2 in fata croatilor de la Dinamo Zagreb, in deplasarea de acum doua saptamani.

Olympiakos a inceput tot cu o infrangere aceasta editie de Liga Campionilor, una ceva mai categorica, 0-3 pe teren propriu cu Bayern Munchen. Grecii fac legea in campionatul intern, acolo unde n-au adversar de doua decenii. La ora actuala Olympiakos conduce ostilitatile in Super League, cu 15 puncte din tot atatea posibile, dar si un golaveraj de 16-3, de departe cel mai bun din campionatul Greciei. Olympiakos a pierdut toate cele trei deplasari pe Emirates din 2009 pana in prezent.

Pronostic: 1 solist @ 1.38
Arsenal e pe cai mari in ultimele saptamani, iar in Champions League nu mai are voie sa faca pasi gresiti. Olympiakos e o roca tare, insa in deplasare nu rupe gura targului, realistic vorbind.

Tags: