Pronostic – AS Roma vs Atletico Madrid – 12.09.2017

Bilet realizat de Pariuri in 12 September, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – AS Roma vs Atletico Madrid – 12.09.2017

Pronostic - Atletico Madrid vs Sociedad - 04.04.2017

Diseara incepand cu ora 21:45 se va da startul noii campanii de UEFA Champions League. AS Roma si Atletico Madrid se infrunta intr-unul dintre cele mai tari dueluri ale zilei, fara doar si poate.

AS Roma are o cota in continua crestere, ajunsa undeva la 2.90 in momentul de fata. Echipa gazda nu a convins in startul stagiunii, iar in Serie A a strans doar trei puncte in doua meciuri. Roma este la sase lungimi de liderul din campionatul intern, insa are si o restanta de disputat.

Atletico Madrid nu a suferit nici o infrangere in cele trei meciuri oficiale disputate in actualul sezon, toate in La Liga. Elevii lui Simeone nu se pot lauda insa nici cu rezultate excelente, adunand doar cinci puncte din noua posibile. Simeone a odihnit cativa jucatori de baza, plus ca si Griezmann a lipsit in weekend din cauza unei suspendari, asa ca va fi proaspat pentru aceasta deplasare.

Pronostic: X2 @ 1.45
Roma este inferioara la prima vedere si chiar daca joaca acasa, ne asteptam sa aiba ceva probleme. Italienii pleaca din postura de outsideri, in timp ce Atletico vine aici sa obtina toate cele trei puncte.