Pronostic – AS Roma vs Liverpool – 02.08.2016

Bilet realizat de Pariuri in 1 August, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – AS Roma vs Liverpool – 02.08.2016

Pronostic - AS Roma vs Liverpool - 02.08.2016AS Roma si Liverpool vor sustine un meci de pregatire in aceasta noapte de la ora 03:30 in Statele Unite ale Americii, anuntandu-se un duel pe cinste.

AS Roma porneste usor cu sansa a doua la agentiile de pariuri, desi vine dupa doua meciuri in care a marcat nu mai putin de 19 goluri (16-0 vs Pinzolo si 3-2 vs Terek Grozni). Echipa din capitala Italiei se pregateste intens de noul sezon din Serie A, dorind sa lupte din nou pentru titlu, insa nu va fi deloc usor dupa ce Juventus s-a intarit considerabil prin aducerea lui Higuain de la Napoli.

Liverpool si-a intarit lotul destul de mult in aceasta vara, facand cateva transferuri de marca. Totodata au plecat si cateva piese importante, insa toti suporterii au mare incredere in Jurgen Klopp. Dupa sase amicale disputate vara aceasta, cormoranii au inregistrat cinci victorii si o infrangere, avand o defensiva de fier, cu un singur gol primit, in esecul cu Chelsea, scor 0-1.

Pronostic: Ambele marcheaza @ 1.58
Se intalnesc doua echipe foarte solide, in special la nivel ofensiv, acolo unde exista numeroase solutii bune si de-o parte si de cealalta. Tocmai de aceea ne si asteptam la goluri in ambele porti, cota oferita de Unibet fiind foarte atractiva in momentul de fata.

Tags: