Pronostic AS Roma vs PSG (20.07.2017)

Bilet realizat de Pariuri in 19 July, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic AS Roma vs PSG (20.07.2017)

In noapte de miercuri spre joi vom avea un super duel in turneul amical International Champions Cup, intre AS Roma si PSG. Lovitura de start va fi data la ora 03:00, ora Romaniei.

AS Roma se prezinta aici dupa victorii pe linie. Echipa de pe Olimpico a incheiat stagiunea precedenta cu patru succese la rand, iar perioada de pregatire din aceasta vara a inceput-o cu doua victorii in doua meciuri. Romanii au trecut de Pinzolo (8-0) si de Slovacko (1-0). Acum meciul cu PSG va fi mult mai dificil, iar italienii pornesc cu sansa a doua la pariuri.

PSG a mai sustinut un meci amical cu AS Roma in urma cu sapte ani, incheiat 1-1. Parizienii au progresat mult fata de acel moment, insa n-au bifat decat un egal in primul amical al verii, 1-1 vs Paris FC. Se vorbeste despre venirea lui Neymar pentru 220 de milioane de euro, insa totul este momentan la nivel de zvon.

Pronostic: GG @ 1.48
Se intalnesc doua echipa ultra ofensive in acest moment si, fiind un meci amical, ne asteptam sa vedem si goluri multe. Jucatorii nu sunt la nivel maxim momentan, insa chiar si asa, speram sa vedem goluri in ambele porti la noapte.