Pronostic – Astra vs ACS Poli Timisoara – 16 mai 2014

Bilet realizat de Pronostic in 16 May, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Astra – ACS Poli Timisoara
pronostic astra acs poli timisoara liga 1Cu doua etape inainte de finalul campionatului, Astra Giurgiu gaseste o miza in ocuparea locului secund in Liga 1, in detrimentul Petrolului Ploiesti. Pasul gresit facut de ploiesteni etapa trecuta la Chiajna, 0-2 cu Viitorul, a insemnat pentru echipa din Giurgiu revenirea pe locul 2 in clasamentul Ligii 1.

La echipa patronata de Ioan Niculae a revenit fostul antrenor Daniel Isaila, care trebuie sa isi capaciteze elevii astfel incat sa dea randamentul scontat in finala Cupei Romaniei, nu mai departe de saptamana viitoare. Astra a acces in ultimul act gratie unei victorii cu Petrolul.

In ceea ce o priveste pe ACS Poli Timisoara, situatia acestei echipe devine mai delicata pe zi ce trece. Din cate se pare, de anul viitor, municipalitatea isi va lua mainile de pe ea, iar banii nu vor mai fi aceeasi. Si asa lucrurile nu erau tocmai roz la formatia pregatita de Dan Alexa, in conditiile in care pe Dan Paltinisanu nu se prezinta la meciuri mai mult de 200-300 de spectatori. Cel mult 1000, cu indulgenta. Exceptie face jocul cu Steaua, atunci cand banatenii au venit la stadion pentru a vedea Steaua, si nicidecum struto-camila primariei.

Jocul tur dintre ACS Poli Timisoara si Astra Giurgiu s-a incheiat cu victoria giurgiuvenilor, scor 2-1, in urma golurilor reusite de Cristescu (dubla), la care Florin Nanu a gasit raspuns mult prea tarziu, undeva prin minutul 87.

Cotele pentru victoria Astrei sunt mai mult sau mai putin acelea din tur. Giurgiuvenii primesc 1.50-1.60 la 1 solist, in timp ce oaspetii sunt rasplatiti cu 7.00 in cazul unui succes departe de Dan Paltinisanu.

In opinia noastra, puteti incerca un pariu pe victoria Astrei sau, si mai bine, un pariu in under 2.5 la o cota de 1.70 in oferta agentiei online Unibet. Ca scor corect, as fi dispus sa pariez fie pe 1-0 in favoarea giurgiuvenilor, fie pe 2-0, la o cota de 6.00 pe site-ul aceluiasi bookmaker.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO