Pronostic – Astra vs Viitorul Constanta – 05.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 5 March, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Astra vs Viitorul Constanta – 05.03.2016

Pronostic - Astra vs Viitorul Constanta - 05.03.2016

 

Astra Giurgiu si Viitorul Constanta vor fi puse fata in fata diseara de la ora 20:30 in prima etapa din play-off-ul Ligii 1, ambele tabere sperand la titlu.

Astra incepe play-off-ul de pe pozitia fruntasa, avand 26 de puncte in dreptul ei dupa injumatatire, cu doua in plus fata de urmatoarele doua clasate, Pandurii Tg. Jiu si Dinamo Bucuresti. Giurgiuvenii au bifat o victorie si doua remize in cele trei etape din 2016, insa de acum inainte vor fi fara Sumudica pe banca, suspendat pentru tot restul sezonului dupa scandalul legat de pariuri.

Viitorul Constanta a impresionat in acest sezon, in special in prima parte a acestuia. La ora actuala constantenii nu mai spera la titlu, dupa cum a afirmat Hagi, insa sunt pe locul patru, cu 23 de puncte dupa injumatatire, la numai trei in spatele liderului. O victorie diseara le-ar da sperante din nou celor de la Viitorul, insa nu va fi deloc usor. Un egal si doua infrangeri au bifat elevii lui Hagi in trei confruntari cu Astra in actualul sezon.

Pronostic: Ambele marcheaza – Da @ 1.80
Se intalnesc cele mai ofensive formatii din actuala stagiune a Ligii 1 si ar trebui sa ne asteptam la un spectacol pe cinste, probabil cu goluri si de-o parte si de cealalta, cota fiind foarte atractiva.

Tags: