Pronostic – Atletico Madrid vs Arsenal – 03.05.2018

Bilet realizat de Pariuri in 3 May, 2018. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Atletico Madrid vs Arsenal – 03.05.2018

Unul dintre cele 2 meciuri din Europa League din aceasta seara ii va pune fata in fata pe Atletuci madrid si Arsenal de la ora 22:05. Avand in vedere performanta echipelor din ultiml timp, se pare ca gazdele sunt favorite.

Gazdele au bifat 2 victorii, 2 egaluri si o infrangere in ultimele 5 meciuri. Intr-un singur meci din acestea jucatorii au reusis sa inscrise peste 2.5 goluri. In ceea ce priveste partidele jucate in Europa League, Atletico Madrid a castigat 3 din ultimele meci si a fost infranta in doar unul. In tur, meciul s-a terminat cu scorul de 1-1, golul fiind dat de Griezmann in minutul 82. Cu o formatie de 4 – 4 – 2, Atletico Madrid ii va avea pe Costa si Griezmann drept principali atacanti. In aceasta seara, echipa va juca fara Luis si Juanfran care sunt accidentati. In plus, Vrsaljko este suspendat si va lipsi de la aceasta intalnire.

Arsenal a castigat un singur meci din ultimele 4, bifat inca 2 egaluri si 2 infrangeri. Echipa este neinvinsa in ultimele 5 partide din Europa League, cu 3 victorii si 2 egaluri. In 4 din aceste meciuri, Arsenal a inscris cel putin 2 goluri in fiecare intalnire. Echipa a pierdut ultimele 2 meciuri din Premier League jucate in deplasare, ambele terminandu-se cu scorul de 1-2. In aceasta seara, echipa va juca fara Elneny, care este accidentat.

Ponturi pariuri Atletico Madrid vs Arsenal:

  • 1 se califica @ 1.36
  • Sub 3,5 goluri @ 1.30
  • 1 solist @ 1.72