Pronostic – Atletico Madrid vs Real Madrid – 19.11.2016

Bilet realizat de Pariuri in 19 November, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Atletico Madrid vs Real Madrid – 19.11.2016

Pronostic - La Coruna vs Real Madrid - 14.05.2016

Atletico Madrid si Real Madrid se vor intalni diseara de la ora 21:45 pe Vicente Calderon in cea de-a 12-a etapa a campionatului.

Atletico Madrid a fost neinvinsa in primele opt runde, insa a pierdut de doua ori in ultimele trei etape. Acum echipa este doar pe locul patru, iar un nou esec ar putea sa ii scada considerabil sansele la titlu. Elevii lui Simeone au 21 de puncte si un golaveraj de 25-8, fiind la sapte puncte in spatele liderului. Atletico a inregistrat patru victorii si un egal in meciurile jucate acasa.

Real Madrid este singura formatie din Primera Division care n-a cunoscut gustul infrangerii. Galacticii au adunat 27 de puncte din 33 posibile, fiind la doua lungimi deasupra Barcelonei momentan. Ronaldo si compania au un golaveraj de 31-10, cu al doilea atac din Spania. Realul este fara victorie in ultimele sase deplasari pe Vicente Calderon in toate competitiile.

Pronostic: X2 @ 1.58
Acesta este genul de meci in care nimic nu este exclus. Atletico este o specialista a derby-urilor in ultimii ani, insa vine dupa o perioada mai putin reusita, iar Real Madrid trebuie sa scoata un rezultat pozitiv pentru a ramane pe prima pozitie.

Tags: ,