Pronostic – Atletico Madrid vs Villarreal – 21.02.2016

Bilet realizat de Pariuri in 21 February, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Atletico Madrid vs Villarreal – 21.02.2016

atleticoUna dintre atractiile principale ale etapei cu numarul 25 din Spania Primera Division va avea loc diseara pe Vicente Calderon, intre Atletico Madrid si Villarreal.

Atletico Madrid are un sezon destul de bun, momentan fiind peste rivala locala, Real Madrid. Mai exact, gazdele au 54 de puncte, fiind pe locul doi, la un punct deasupra Realului. O victorie diseara i-ar reapropia pe elevii lui Simeone la sase puncte de liderul detasat, Barcelona. Golaverajul de 35-11 este unul impresionant, cu cea mai buna aparare din campionat.

Villarreal a facut de asemenea o impresie frumoasa in acest sezon, fiind mare favorita la locul patru, ultimul ce duce in UCL. Submarinul galben ocupa aceasta pozitie momentan, cu opt puncte in plus fata de urmatoarea clasata, Sevilla. Oaspetii au 48 de puncte si se lauda cu un golaveraj de 30-18. Plus de asta, Villarreal s-a impus in tur, 1-0 acasa la sfarsitul lunii Septembrie. Mai mult decat atat, Villarreal a castigat si ultima deplasare pe Vicente Calderon, scor 1-0 in Decembrie 2014.

Pronostic: 1 @ 1.44
Atletico nu va avea tocmai o misiune usoara in fata lui Villarreal, dar merita incercat acest pariu, mai ales ca trupa lui Simeone are si avantajul terenului propriu printre altele, plus ca e dornica de revansa dupa esecul din tur.

Tags: ,