Pronostic – Atletico MG vs Criciuma – 25 mai 2014

Bilet realizat de Pronostic in 24 May, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Atletico MG – Criciuma
pronostic atletico mg criciuma serie a brasileiraoCele trei victorii consecutive ale lui Atletico MG a propulsat echipa pe un binemeritat loc 5 in clasamentul Serie A Brasileirao. Antrenorul acestei formatii a facut cateva schimbari care a substituit absenta multor titulari de drept. De cealalta parte, e bine de retinut faptul ca toate punctele obtinute de Criciuma au fost realizate pe teren propriu.

Antrenorul lui Atletico, Levir Culip, va folosi un prim 11 similar cu cel afisat in compania Vitoriei, joi seara. Jesus Datolo a evoluat bine la mijlocul terenului, reusind astfel sa isi pastreze postul de titular in detrimentul lui Rosinei. Rever a devenit cel mai important marcator al lui Atletico, desi evolueaza pe postul de fundas central.

Lista de jucatori ineligibili a lui Atletico MG ramane in continuare una absolut impresionanta. Lipsesc, asadar, Luan, Botelho, Eron, Marcos Rocha, Lucas Candido, Richarlyson, Ronaldinho (accidentati), Victor (suspendat), iar Jo si Nicolas Otamendi au fost chemati la echipele nationale pentru a juca in amicalele programate inaintea Cupei Mondiale.

Echipa probabila a lui Atletico MG (sistem de joc 4-2-3-1): Giovanni – Conceicao, Rever, Edcarlos, Alex – Donizete, Pierre – Marion, Datolo, Fernandinho – Andre.

La oaspeti, pare-se, nu ii vom vedea in teren pe Rafael Donato, Joilson si Ricardinho (accidentati). Serginho a fost imprumutat de la Atletico, iar in cazul in care va juca impotriva acesteia, clubul de care va apartine va incasa un comision. Cu alte cuvinte, Martinez este asteptat sa ii ia locul lui Serginho la mijlocul terenului.

Echipa probabila a lui Criciuma (sistem de joc 4-2-2-2): Galatto – Eduardo, Ferreira, Escudero, Cortez – Martinez, Souza – Baier, Vitor – Silvinho si Lopes.

Din punct de vedere statistic, Atletico nu a pierdut decat 2 jocuri in ultimele 38 de meciuri disputate pe teren propriu. Criciuma, pe de alta parte, nu a izbutit sa inscrie in ultimele 3 deplasari din Serie A Brasileirao.

Din punctul nostru de vedere, merita incercat un pariu pe 1 solist la o cota de 1.57 in oferta agentiei online William Hill.

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO