Pronostic – Barnsley vs Everton – 26.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 24 August, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Barnsley vs Everton – 26.08.2015

Pronostic - Barnsley vs Everton - 26.08.2015La mijlocul acestei saptamani isi vor incepe aventura in Cupa Ligii Angliei si cateva nume importante din Premier League. Miercuri de la ora 21:45, Everton va da piept cu Barnsley in deplasare, fiind favorita certa.

Barnsley evolueaza in League One, cea de-a treia liga de fotbal din Anglia, acolo unde nu se descurca deloc rau, avand sapte puncte dupa primele patru runde. Echipa a eliminat-o pe Scunthorpe in turul precedent de Cupa Ligii, scor 1-1 dupa 120 de minute si 7-6 dupa loviturile de departajare. Gazdele au clar sansa a doua in acest duel, insa competitia nu e privata de surprize niciodata.

Everton incepuse in forta noua editie de Premier League, cu patru puncte in primele doua etape si victorie cu 3-0 pe terenul lui Southampton, insa a venit esecul din weekend, chiar pe Goodison Park, 0-2 in fata lui Manchester City, desi caramelele nu s-au tinut deloc rau. Echipa n-a avut o vara tocmai impresionanta, nereusind sa se ridice la nivelul asteptarilor in partidele amicale. Cu siguranta ar fi un esec daca Everton ar parasi Cupa Ligii inca de la prima aparitie in noua editie.

Pronostic: 2 solist @ 1.57
N-avem dubii vis a vis de echipa mai buna aici, Everton fiind superioara din toate punctele de vedere. In mod cert vor odihni cativa jucatori de baza, insa chiar si asa, mergem pe mana oaspetilor miercuri seara.