Pronostic – BATE vs Dundalk – 26.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 25 July, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – BATE vs Dundalk – 26.07.2016

Pronostic - BATE vs Dundalk - 26.07.2016BATE Borisov si Dundalk se intalnesc marti seara de la ora 21:00 in primul meci de pe lista celor programate in UEFA Champions League, in turul trei preliminar.

Asa cum era de asteptat, BATE Borisov are prima sansa la toate agentiile de pariuri, insa nu se anunta o misiune usoara, Dundalk fiind o formatie redutabila si intr-o forma buna. Bielorusii au trecut de SJK in runda precedenta, 4-2 la general, insa fara sa rupa gura targului, realistic vorbind. BATE este neivinsa in ultimele sapte meciuri, cinci dintre ele fiind in campionatul intern.

Dundalk este cea mai puternica formatie din campionatul Irlandei, fiind campioana en-titre si liderul la zi. Echipa a avut o misiune complicata in turul doi, trecand de Hafnarjordur dupa doua remize, 1-1 acasa si 2-2 in returul din Islanda. Echipa vizitatoare tinteste un rezultat favorabil si poate chiar un gol marcat in deplasare. Dundalk are de luat o revansa dupa ce anul trecut a fost eliminata tot de BATE, scor 1-2 aici si 0-0 in Irlanda.

Pronostic: Ambele marcheaza @ 2.70
Cota este mult prea tentanta pentru a putea fi trecuta cu vederea, asa ca mizam pe goluri in ambele porti la aceasta partida. Se anunta insa un meci strans, asa ca nu merita riscata o suma prea mare pentru acest pariu.

Tags: