Pronostic – Bayern Munchen vs Wolfsburg – 07.02.2017

Bilet realizat de Pariuri in 7 February, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Bayern Munchen vs Wolfsburg – 07.02.2017

Bayern Munchen o va gazdui diseara de la ora 21:45 pe Wolfsburg, echipa aflata intr-o scadere vizibila de forma. Partida face parte din optimile Cupei Germaniei.

Bayern Munchen debutase in 2017 cu doua victorii in Bundesliga, 2-1 pe terenul lui Freiburg si 2-1 pe terenul lui Werder Bremen, fara sa impresioneze. A venit apoi remiza de acum trei zile, 1-1 acasa cu Schalke, rezultat care a rupt multe bilete. Lider in Bundesliga, Bayern tinteste si Cupa Germaniei, iar diseara nu are decat varianta victoriei in timpul regulamentar de joc.

Wolfsburg a inceput anul 2017 cu o victorie importanta pe teren propriu, 1-0 in fata lui Wolfsburg. Au urmat apoi doua esecuri la limita, scor 1-2 vs Augsburg si 0-1 vs FC Koln. Fara sa impresioneze in campionatul intern, lupii vor sa se agate de cupa, insa nu vor avea viata usoara diseara. Ultima deplasare aici a avut loc acum opt saptamani, pierzand categoric, 0-5 in Bundesliga.

Pronostic: Bayern -1.5 HA @ 1.58
Desi nu s-a ridicat tocmai la nivelul asteptarilor, Bayern Munchen este superioara lui Wolfsburg la orice capitol. Ne asteptam ca acest lucru sa fie reliefat si pe tabela de marcaj, iar bavarezii sa se impuna la o diferenta de cel putin doua goluri diseara in Cupa Germnaiei.

Tags: