Pronostic – Belgia vs Panama – 18.06.2018

Bilet realizat de Pariuri in 17 June, 2018. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Belgia vs Panama – 17.06.2018

Belgia va intalnir Panama in aceasta seara incepand cu ora 18:00 in primul meci al grupe G die la Campionatul Mondial. Echipa gazada este cu siguranta favorita partidei si ar trebui sa o castige cu usurinta.

Belgia a dat dovada de o performanta foarte buna in ultima perioada, fiind fara nicio infrangere in ultimele 19 partide din toate competitiile. Referitor la meciurile de la Cupa Mondiala, Belgia le-a castigat pe ultimele 5. In 3 dintre acestea, echipa a marcat cel putin 3 goluri. In meciul jucat pe teren propriu impotriva Gibraltar, Belgia a marcat cele mai multe goluri, partida terminandu- se cu scorul de 8-0. Cu o formatie de 3 – 4 – 3, Hazard, Lukaku si Mertens vor fi principalii atacanti. Kompany este accidentat si nu va putea juca in aceasta confruntare.

Echipa din America Centrala a castigat un singur meci din ultimele 7. In 4 din ultimele 5 partide, Panama nu a reusit sa inscrie niciun gol. Referitor la ultmele 16 meciuri de la Cupa Mondiala, echipa a castigat doar 6 intre acestea. In ultimele 3 meciui din aceasta competitie au fost inscrise peste 2.5 goluri. Singurul jucator care s-ar putea sa nu joace in aceasta confruntare este Roman Torres care nu este intr-o forma foarte buna din punct de vedere fizic.

Ponturi pariuri Belgia vs Panama:

  • 1 pauza @ 1.53
  • Peste 2,5 goluri @ 1.67