Pronostic – Benfica vs Maritimo – 14.04.2017

Bilet realizat de Pariuri in 13 April, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Benfica vs Maritimo – 14.04.2017

Pronostic - Benfica vs Maritimo - 14.04.2017

Benfica si Maritimo sunt doua echipe in forma buna, urmand sa se intalneasca vineri seara de la ora 20:15 in etapa cu numarul 28 din Primeira Liga.

Vulturii sunt lideri in continuare in Portugalia, insa lupta pentru titlu este foarte stransa, FC Porto fiind la un singur punct in spate. Asadar, Benfica nu are voie sa calce stramb vineri seara. Echipa campioana are un golaveraj 58-14, cu un atac impresionant, dar si o defensiva de fier, primind doar un gol la doua etape pana in momentul de fata.

Maritimo este pe pozitia a sasea in acest moment, cu 44 de puncte, neavand emotii prea mari ca ar putea sa pice in clasament. Echipa inca spera la Top 5, desi momentan mai sunt sase puncte pana acum. Surprinzator sau nu, Maritimo s-a impus contra Benficai in meciul tur, scor 2-1 pe teren propriu la inceputul lunii Decembrie. Acum oaspetii sunt outsideri clar, cu o cota in jur de 15.00 pentru victorie.

Pronostic: Sub 3,5 goluri @ 1.53
Benfica are un atac impresionant, fara doar si poate, dar totodata si o fensiva solida, dupa cum spuneam. Maritimo se apara bine si nici nu marcheaza prea mult, asa ca mergem pe maximum trei goluri in aceasta intalnire.

Tags: