Pronostic – Benfica vs Zenit St. Petersburg – 16.02.2016

Bilet realizat de Pariuri in 16 February, 2016. Postat in Pariuri Sportive Online

Pronostic – Benfica vs Zenit St. Petersburg – 16.02.2016

Pronostic - Benfica vs Zenit St. Petersburg - 16.02.2016Optimile de finala ale Ligii Campionilor debuteaza astazi, iar unul dintre cele doua jocuri programat marti va avea loc in Portugalia, intre Benfica si Zenit St. Petersburg, incepand cu ora obisnuita, 21:45.

Benfica e vazuta usor cu prima sansa la agentiile de pariuri, insa echipa are putin moralul zdruncinat dupa ultimul esec, 1-2 vs FC Porto in campionat. Astfel a fost intrerupta seria de 11 victorii consecutive in toate competitiile. Lusitanii au nevoie de victorie cu orice pret aici, pentru a-si usura viata in retur. Oricum se anunta un meci echilibrat si nimic nu este exclus.

Rusii au un bilant favorabil in fata adversarilor de diseara, intalnindu-i de patru ori in ultimii patru ani. Astfel, Zenit a bifat trei victorii si un esec contra Benficai pana acum. Echipa vine dupa pauza de iarna, perioada in care a sustinut cinci meciuri amicale, inregistrand patru succese si un egal. Oaspetii de diseara au terminat anul 2015 destul de modest, cu doua esecuri si un egal in ultimele trei meciuri oficiale sustinute de acestia.

Pronostic: Ambele marcheaza – Da @ 2.05
Desi pare un pariu destul de riscant la prima vedere, am decis sa riscam putin, mai ales ca si cota este foarte atractiva. Plus de asta, ambele tabere au calitati ofensive impresionante, asa ca merita incercat un astfel de pronostic.

Tags: