Pronostic – Bilbao vs Real Madrid – 18.03.2017

Bilet realizat de Pariuri in 17 March, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Bilbao vs Real Madrid – 18.03.2017

Pronostic - Bilbao vs Real Madrid - 18.03.2017Athletic Bilbao o va gazdui pe Real Madrid sambata de la ora 17:15, ora Romaniei, in cea de-a 28-a etapa a campionatului spaniol de fotbal.

Bascii au castigat ultimele doua meciuri din Primera Division, ramanand cu sanse bune in cursa pentru Top 6. Bilbao este momentan a saptea clasata, cu 44 de puncte in dreptul ei, la patru lungimi de Villarreal si Sociedad. Golaverajul de 34-30 nu este unul impresionant, dar este decent, punctul forte al echipei ramanand defensiva in continuare.

Real Madrid a preluat din nou sefia clasamentului, profitand de pasul gresit facut de Barcelona etapa trecuta in fata lui Deportivo La Coruna. Galacticii au 62 de puncte, doua in plus fata de Barca, dar si un meci mai putin disputat. Ronaldo si ai lui au adunat 26 de puncte din 36 posibile pe teren strain, marcand in medie peste 2,5 goluri pe deplasare. Real Madrid s-a impus in meciul tur, scor 2-1 pe Santiago Bernabeu.

Pronostic: 2 @ 1.67
Am ales un pariu simplu, asteptandu-ne ca Real Madrid sa isi confirme din nou superioritatea in fata lui Bilbao, la fel ca in precedentele trei intalniri directe. Plus de asta, victoria este obligatorie pentru a ramane in continuare pe prima pozitie din Spania.

Tags: ,