Pronostic – Blackburn vs Bournemouth – 12 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 12 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Blackburn Rovers – Bournemouth
pronostic blackburn rovers bournemouth championshipBlackburn a suferit in weekend cea de-a doua infrangere consecutiva in Championship, cu rivalii de la Burnley. Rovers se poate bucura, insa, de faptul ca principalul ei marcator, Jordan Rhodes, si-a trecut numele pe tabela de marcaj, iar golurile sale viitoare pot conta mai mult decat simple cifre in statistici. La 6 puncte distanta de locurile de playoff, Blackburn este obligata sa castige, miercuri seara, impotriva lui Bournemouth.Bournemouth poate fi periculoasa prin simplul fapt ca nu are griji vizavi de o eventuala retrogradare in League One, de aici si lejeritatea cu care poate trata aceasta deplasare si, de ce nu, posibilitatea de a crea probleme unui adversar incorsetat cu povara faptului ca poate rata playoff-ul la sfarsitul sezonului regulat.

Rudy Gestede se intoarce in primul 11 al gazdelor, care vor ataca victoria in acest meci in sistem 4-4-2. Scott Dunn ar trebui sa fie destul de pregatit fizic incat sa evolueze in 2 din ultimele 4 etape consumate din Championship, insa situatia lui Ben Marshall este una mai delicata, ceea ce ne face sa credem ca nu va fi folosit decat rezerva in aceasta seara.

Echipa probabila a lui Blackburn Rovers (sistem de joc 4-4-2): Robinson – Spurr, Keane, Hanley, Henley – Conway, Evans, Lowe, Dunn – Gestede si Rhodes.

La oaspeti, Yann Kermorgant ar putea sa il inlocuiasca pe Brett Pitman. Situatia lui Charlie Daniels este incerta, ca de altfel si cea in care se afla Elliot Ward. Marc Pugh si Eunan O’Kane concureaza pentru un post de mijlocas la Bournemouth.

Echipa probabila a lui Bournemouth (sistem de joc 4-4-1-1): Camp – Francis, Elphick, Cook, Harte – Surman, Arter, Pugh, Ritchie – Kermorgant – Grabban.

Jocul dintre Blackburn Rovers si Bournemouth este listat pe site-ul casei de pariuri sportive online Coral cu urmatoarele cote: 2.35 pentru o victorie a formatiei gazda, 10.00 pentru scor final 2-1 si, nu in cele din urma, 2.15 in schimbul pronosticului over 2.5.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO