Pronostic – Bordeaux vs PSG – 14 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 13 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Bordeaux – PSG
pronostic bordeaux paris saint germainUltima intalnire dintre Bordeaux si Paris Saint Germain in Cupa Ligii Frantei dateaza din sezonul 2008/2009, formatia gazda de marti seara avand castig de cauza, scor 3-0, in semifinalele competitiei.

Este inutil sa mai spunem ca Laurent Blanc, antrenorul lui PSG, este ingrijorat vizavi de modul in care s-a miscat echipa in ultima perioada. In cadrul conferintei de presa, acesta miza pe o recuperare fizica, cat mai ales psihica a jucatorilor, care au nevoie de mai multa disciplina.

Francis Gillot, pe de alta parte, si-a folosit mai mult jucatori din linia a doua pentru a pregati in liniste acest meci deosebit de important. Forta lui Girondins Bordeaux sta in Nicolas Maurice-Belay si Julien Faubert, pe flancuri.

Maxime Poundje este suspendat in acest meci, dupa ce a fost eliminat in meciul cu Toulouse din weekend. Jussie se afla la cateva saptamani de o recuperare completa, in timp ce Guillaume Hoarau este asteptat sa revina in dreptunghiul verde ca titular. Ar putea sa debuteze ca titular impotriva lui PSG, marti seara.

Echipa probabila a lui Bordeaux (asezare in teren 4-2-3-1): Carrasso – Orban, Sane, Henrique, Mariano – Sertic, N’Guemo – Maurice-Belay, Saivet, Faubert – Hoarau.

PSG a efectuat aceasta deplasare fata Christophe Jallet, accidentat, care se recupereaza inca dupa operatia de hernie de disc. Marco Verratti a contactat o infectie la gat si ar putea lipsi.

Echipa probabila a lui Paris Saint Germain (asezare in teren 4-3-3): Douche – Wiel, Camara, Marquinhos, Digne – Pastore, Verratti, Rabiot – Moura, Cavani si Ongenda.

Paris Saint Germain este angrenata inca in patru competitii si, deci, cu un bagaj psihic destul de incarcat. Laurent Blanc ar putea sa opereze cateva modificari in distributia de start, insa mai putin in avanposturi.

Meciul dintre Girondins Bordeaux si Paris Saint Germain  este prezent in oferta casei de pariuri online Bet365 cu urmatoarele cote: 3.60 pentru un rezultat de egalitate, 8.50 pentru scor corect 1-1 si 1.80 pentru under 2.5.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO