Pronostic – Braga vs Ferreira – 22.12.2014

Bilet realizat de Pariuri in 21 December, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic braga guimaraes campionatul portugaliei

Luni seara incepand cu ora 21:00, ora Romaniei, va avea loc penultimul meci al etapei cu numarul 14 din Primeira Liga, ultima a campionatului portughez in anul 2014. Braga o va gazdui pe Pacos de Ferreira, gazdele avand prima sansa.

Braga se prezinta la aceasta partida dupa cinci etape foarte bune in care nu a simtit gustul infrangerii. Echipa gazda a bifat in aceasta perioada trei victorii si doua rezultate de egalitate, urcand astfel pe un onorabil loc patru, cu 25 de puncte. Golaverajul de 22-8 este de asemenea unul impresionant, doar Port si Benfica avand defensive mai solide.

Ferreira vine dupa o victorie importanta obtinuta etapa trecuta, scor 2-1 acasa cu Arouca, iar spre deosebire de stagiunea trecuta, echipa nu se mai bate la evitarea retrogradarii, ci la un loc de cupa europeana. Dupa 13 runde scurse, Ferreira ocupa un multumitor loc sase, cu 22 de puncte si cu un golaveraj de 18-14.

Sezonul trecut Braga a fost echipa care a avut mai mult castig de cauza din meciurile directe. Mai exact, echipa s-a impus cu 2-0 in deplasare, dupa care in retur a scos un singur punct pe acest teren, scor 1-1.

Pronostic: 1 solist  @ 1.70
Braga este o adevarata forta pe teren propriu in acest sezon, dovada ca nu a pierdut nici o partida acasa, avand cinci victorii si un egal, plus o medie de doua reusite pe partida.