Pronostic – Brazilia vs Columbia – 4 iulie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 4 July, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Brazilia – Columbia
brazilia columbiaIn drumul ei spre un nou titlu mondial, Brazilia va da in sferturile de finala pe o mai veche cunostinta de-a sa, reprezentanta Columbiei. Selecao trebuie sa se descurce in acest meci fara Luiz Gustavo, suspendat, in timp ce Marcelo este dat ca incert de oficialii Braziliei.

Neymar s-a antrenat la capacitate maxima pe parcursul acestei saptamani, asa ca este apt pentru acest sfert de finala in ciuda accidentarii din meciul cu Chile. Despre Marcelo nu se poate spune acelasi lucru. Paulinho este asteptat sa intre in locul lui Hernanes, ca mijlocas la inchidere alaturi de Fernandinho. Aceasta urmeaza sa fie singura schimbare in angrenajul gandit de Felipao.

Echipa de start a Braziliei (asezare in teren 4-2-3-1): Cesar – Maxwell, Luiz, Silva, Alves – Fernandinho, Paulinho – Neymar, Oscar, Hulk – Fred.

Columbienii intra in acest sfert de finala destul de relaxati, in sensul ca nu au ce pierde. Intalnesc cea mai tare echipa de la acest Campionat Mondial si obiectivul lor este acela de a se ridica la inaltimea asteptarilor. Columbienii au realizat o performanta prin simpla accedere in optimi. Tinand cont de prestatiile elevilor sai, José Pekerman ar putea apela la un prim 11 asemanator, daca nu identic, cu cel folosit in optimi. Carevasazica, inca un meci in care Victor Ibarbo si Adrian Ramos vor ocupa rol de rezerve impotriva Selecao.

Echipa de start a Columbiei (asezare in teren 4-4-2): Ospina – Zuniga, Zapata, Yepes, Armero – Cuadrado, Sanchez, Aguilar, Rodriguez – Martinez si Gutierrez.

Cheia acestui meci pentru columbieni tine foarte mult de modul in care se va descurca goalkeeperul Ospina, ajutat de cei patru fundasi, in fata raidurilor nationalei carioca.

Cat despre Brazilia, aceasta este dependenta de Neymar. In optimi a avut multe brese, iar Pekerman stie ca poate musca pe contraatac.

Ca si in primul sfert de finala, aici vedem un nou rezultat de egalitate intre cele doua combatante. E drept, cu mai multe goluri. Pariati, asadar, pe over 2.5 la o cota de 2.15!

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO