Pronostic – Brazilia vs Honduras – 11.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 10 June, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

brazilia

In noaptea de miercuri spre joi, incepand cu ora 04:00, ora Romaniei, selectionata Braziliei si cea din Honduras vor fi puse fata in fata intr-un meci de pregatire foarte dezechilibrat la prima vedere.

Brazilienii pornesc in mod clar din postura de mari favoriti, cota pentru un eventual succes al acestora fiind in jur de 1.15 in momentul de fata. Coutinho si compania vin dupa o serie de noua victorii consecutive, toate in amicale. Ultimul esec a fost la Cupa Mondiala de anul trecut, 0-3 cu Olanda in finala mica. De precizat ca Brazilia n-a primit gol in ultimele cinci partide de pe propriul teren.

Honduras in schimb nu poate emite pretentii prea mari intr-o astfel de partida. Echipa vine totusi dupa trei rezultate incurajatoare, bifand doua victorii cu El Salvador si Guiana Franceza, la care se adauga si egalul din Paraguay din urma cu trei zile. In istoria fotbalului, Honduras a pierdut de trei ori contra Brazilia si s-a impus o data, chiar pe acest teren, scor 2-0 in 2001 intr-un meci de la Copa America, faza sferturilor de finala.

Pronostic: 1 pauza / 1 final @ 1.44
Cea mai buna cota de pe piata pentru acest pronostic poate fi gasita in oferta Sportingbet. Mizam pe un succes categoric al brazilienilor in noaptea aceasta, cu preluarea conducerii pe tabela de marcaj inca din prima repriza a jocului.