Pronostic – Burton vs Liverpool – 23.08.2016

Bilet realizat de Pariuri in 22 August, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Burton vs Liverpool – 23.08.2016

Pronostic - Burton vs Liverpool - 23.08.2016

Burton si Liverpool vor fi puse fata in fata marti seara de la ora 21:45, luptand pentru un loc in faza 16-imilor de finala ale Cupei Ligii Angliei.

Burton este o divizionara secunda si porneste cu sansa a doua in aceasta partida, neavand cel mai bun start de stagiune. Mai exact, dupa cinci meciuri oficiale, gazdele au inregistrat o victorie, doua remize si doua infrangeri, primind gol in fiecare meci. Marea problema ramane defensiva, insa atacul pare sa fie punctul forte, desi uneori nu este suficient pentru a compensa slabiciunile din defensiva.

Liverpool a inceput in forta sezonul, cu o victorie spectaculoasa pe Emirates in fata lui Arsenal, scor 4-3. Cormoranii au pierdut apoi pe terenul mult mai slab cotatei, Burnley, scor 0-2. Klopp va folosi probabil si o parte din rezerve la aceasta parte, fiind de asteptat ca Origi sa inceapa ca varf impins aici, mai ales ca Sturridge a lasat de dorit la meciul din weekend. Liverpool si Burton nu s-au intalnit in ultimii 20 de ani in nici o competitie oficiala.

Pronostic: 2 @ 1.40
Ne asteptam ca Liverpool, echipa superioara la toate capitolele, sa se impuna in meciul de marti seara contra lui Burton, formatie de liga secunda, care nu traverseaza cea mai buna perioada in acest debut de stagiune.

Tags: